Skip to content

Cursussen

Kies je cursus of opleiding

In 15 klassikale lessen leer je beroepsmatig art & fashion illustraties maken die publicaties van meer waarde voorzien, een persoonlijk handschrift en beeldtaal ontwikkelen. Je gaat werken met verschillende technieken en materialen en leert door middel van oefeningen te visualiseren wat je wilt communiceren.

COMING
SOON

Cursus
ONLINE ADVERTISING

voorjaar 2024

Leer online advertising strategieën ontwikkelen en advertenties creatief in te zetten in de verschillende fases van de online sales funnel. Van Google Ads tot Meta (Instagram en Facebook), Pinterest en Youtube; je leert de verschillende KPI’s van elk platform kennen en weet hoe je je advertenties daarop moet aanpassen.

3 lessen
mei, november

Kleur laat mensen stralen! Tijdens de cursus Kleur leer je wat kleuren communiceren en hoe je door de juiste kleur te kiezen iemands persoonlijkheid goed in beeld kan brengen…

Train your team

Onze cursussen zijn ook beschikbaar voor bedrijven of grote groepen. Wil je je team verder ontwikkelen op een van onze vakgebieden? Of wil je een cursus op maat die aansluit op de behoeften van de organisatie? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden voor een zakelijke training of cursus.

Opleidingen

Contact
& advies

Heb je nog vragen over een opleiding, cursus of de inschrijfprocedure? We helpen je graag persoonlijk verder.
Plan via onderstaande buttons een belafspraak, stel je vraag via het contactformulier of meld je aan voor een open dag.

55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Wil je informatie of heb je een specifieke vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Wil je graag teruggebeld worden? Vul het onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.