Skip to content

Cursussen

Kies je cursus of opleiding

In 8 lessen leer je van professionals hoe je jezelf, je bedrijf of een merk kunt positioneren op social media, hoe je de juiste doelgroep aantrekt en hoe je volger een klant wordt…

NIEUW

Cursus
Grafische Vormgeving

In deze cursus leer je werken met de verschillende programma’s binnen Adobe Creative Cloud: Photoshop, InDesign en Illustrator. Met verschillende opdrachten doe je ervaring op in het toepassen van deze software. 

Cursus
Website design & Development

Leer in 12 klassikale lessen een website ontwerpen, bouwen en beheren. Aan het einde van de cursus staat jouw vindbare website als een digitaal huis. Je leert werken met WordPress en Elementor Pro. 

COMING
SOON

Cursus
INTERIOR STYLING

aanmelden vanaf 2022

Leer trendinformatie toepassen in interieur, een ruimte optimaal benutten en sfeer creëren. Je bent zelfstandig in staat styling plannen te ontwikkelen en bent op de hoogte van de laatste stijlen, meubel- en stoffencollecties. 

3 lessen
mei, november

Kleur laat mensen stralen! Tijdens de cursus Kleur leer je wat kleuren communiceren en hoe je door de juiste kleur te kiezen iemands persoonlijkheid goed in beeld kan brengen…

Train your team

Onze cursussen zijn ook beschikbaar voor bedrijven of grote groepen. Wil je je team verder ontwikkelen op een van onze vakgebieden? Of wil je een cursus op maat die aansluit op de behoeften van de organisatie? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden voor een zakelijke training of cursus.

Opleidingen

Contact
& advies

Heb je nog vragen over een opleiding, cursus of de inschrijfprocedure? We helpen je graag persoonlijk verder.
Plan via onderstaande buttons een belafspraak, stel je vraag via het contactformulier of meld je aan voor een open dag.

55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

Neem contact op

Wil je informatie of heb je een specifieke vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Wil je graag teruggebeld worden? Vul het onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met je op.