Skip to content

Create Flawless Face met Amanda Rijff

Create Flawless Face met Amanda Rijff

Make-up artist en beauty expert Amanda Rijff verzorgde al meer dan 16.000 looks,  en staat bekend om haar signature Flawless Face look en stond onlangs weer voor de klas! In haar masterclass deelt ze haar stappen naar een stralend, natuurlijke makeup look. Nu is het de beurt aan de cursisten van Personal Styling om haar tips en tricks toe te passen.

Wie is Amanda Rijff?
Amanda Rijff is een van de bekendste make-up artiesten en een ware beautyexpert in hart en nieren. Haar signatuur look is de Flawless Face. Dit staat voor een stralend, natuurlijk gezicht, waarbij de beste kenmerken worden benadrukt zonder er opgemaakt uit te zien. Zoals Calvin Klein het mooi zegt: “The best thing is to look natural, but it takes make-up to look natural.”

Van fashion shoots tot aan events, Amanda is ready to create that flawless face. Daarnaast deelt ze graag haar kennis en expertise. Zo heeft ze een eigen fashion-, beauty- en lifestylewebsite, Fabelish.com, met een groot internationaal bereik. Daarbij schreef ze haar eerste boek ‘Flawless’, een boek vol inspirerende verhalen, tips en tricks over beauty. Haar tweede boek, ‘Innerlijke Schoonheid’, werd op 10 mei 2022 gelanceerd.

Masterclass time
Onze Personal Styling cursisten leren alles over het stylen van kleding en accessoires. Make-up kan een look compleet maken. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze cursisten hier ook goede basiskennis over opdoen. Om te beginnen startte Amanda daarom met een kleine test. Want wat weten onze cursisten al over make-up?

Tijdens de masterclass kregen de cursisten uitleg over iedere stap van de Flawless Face theorie en werden er een aantal door Amanda opgemaakt. Erg leerzaam om te zien hoe deze professional te werk gaat! Uiteraard namen de Personal Styling cursisten ook zelf de beauty kwasten in de hand. Aan de hand van de tips en tricks gingen ze aan de slag. Let’s get that flawless face! De masterclass sloten we af met stuk voor stuk mooie looks!

Als stylist wil je maar één ding: iemand laten stralen. Naast hun expertise op het gebied van mode hebben de cursisten nu ook de nodige basiskennis over make-up. Total package check! Dankzij de masterclass van Amanda zijn de cursisten nu ook in staat om de klant te adviseren over make-up.

Wil jij ook les krijgen van onder andere Amanda Rijff en andere inspirerende masters? Bekijk hier ons opleidingsaanbod.

Other stories
Other stories
Ben jij 1 van onze 60 nieuwe studenten?

Ben jij 1 van onze 60 nieuwe studenten?

2023 is nog maar net begonnen en de Open Dagen stromen vol. Ben jij ook op zoek naar wat je…
Meet mentor Merel: "soft skills zijn onmisbaar"

Meet mentor Merel: "soft skills zijn onmisbaar"

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan centraal in onze opleidingen. Goed kunnen samenwerken, anderen enthousiast kunnen maken voor je ideeën en…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Bij het vak Editorial Styling leren de studenten beelden stylen voor High End Fashion Magazines en doen ze ervaring op…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.