Skip to content
55 creative business school - Amanda rijff - learn from the best - masterclass

Create a flawless face with Amanda Rijff

Create a flawless face with Amanda Rijff

Make-up artist en beauty expert Amanda Rijff verzorgde al meer dan 16.000 looks,  en staat bekend om haar Flawless Face signatuur en stond onlangs weer voor onze klassen! In haar masterclass deelt ze haar stappen naar een stralend, natuurlijk gezicht. Nu is het de beurt aan de studenten Allround Styling om haar tips en tricks toe te passen.

Wie is Amanda Rijff?
Amanda Rijff is een van de bekendste make-up artiesten en een ware beautyexpert in hart en nieren. Haar signatuur look is de Flawless Face. Dit staat voor een stralend, natuurlijk gezicht, waarbij de beste kenmerken worden benadrukt zonder er opgemaakt uit te zien. Zoals Calvin Klein het mooi zegt: “The best thing is to look natural, but it takes make-up to look natural.”

Van fashion shoots tot aan events, Amanda is ready to create that flawless face. Daarnaast deelt ze graag haar kennis en expertise. Zo heeft ze een eigen fashion-, beauty- en lifestylewebsite, Fabelish.com, met een groot internationaal bereik. Daarbij schreef ze haar eerste boek ‘Flawless’, een boek vol inspirerende verhalen, tips en tricks over beauty. Haar tweede boek, ‘Innerlijke Schoonheid’, wordt op 10 mei 2022 gelanceerd.

Masterclass time
Onze studenten Allround Styling leren alles over het stylen van kleding en accessoires. Make-up kan een look compleet maken. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze studenten hier ook goede basiskennis over opdoen. Om te beginnen startte Amanda daarom met een kleine test. Want wat weten onze studenten al over make-up?

Tijdens de masterclass kregen de studenten uitleg over iedere stap van de Flawless Face theorie en werden enkele studenten door Amanda opgemaakt. Erg leerzaam om te zien hoe deze professional te werk gaat! Uiteraard namen de Allround Styling studenten ook zelf de beautykwasten in de hand. Aan de hand van de tips en tricks gingen ze aan de slag. Let’s get that flawless face! De masterclass sloten we af met stuk voor stuk mooie looks!

Als stylist wil je maar één ding: iemand laten stralen. Naast hun expertise op het gebied van mode hebben de studenten nu ook de nodige basiskennis over make-up. Total package check! Dankzij de masterclass van Amanda zijn de studenten nu ook in staat om de klant te adviseren over make-up.

Wil jij ook les krijgen van onder andere Amanda Rijff en andere inspirerende masters? Bekijk hier ons opleidingsaanbod.

Other stories
Other stories
Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life…
Results: Product shoot Paul Warmer

Results: Product shoot Paul Warmer

Naast het stylen van modellen, leer je als allround stylist-to-be ook producten stylen. Dit doe je tijdens een still life…
Wat ga jij doen na de zomer?

Wat ga jij doen na de zomer?

Ben je net of bijna geslaagd, heb je een tussenjaar of ben je je aan het oriënteren op verschillende studies?…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.