Skip to content
celebrity styling- 55 creative business school

Vedder & Vedder and more styled by our students

Vedder & Vedder and more styled by our students

Van acteur en zanger tot presentator en YouTuber! Als onderdeel van het vak Celebrity Styling gingen de studenten op zoek naar een bekende Nederlander om te stylen. Dit jaar deden onder anderen Elske DeWall, Dilan Yurdakul, Xander de Buisonjé en Anne & Esther Vedder mee. Benieuwd wie zich nog meer lieten kleden? Lees het hier en bekijk de looks!

Drie looks voor een BN’er, dat was de opdracht. Ze gingen aan de slag met onderzoek, moodboards, intakegesprekken, personal shoppen en doorpasdagen. Bekende namen als Sandra Schuurhof (journalist, presentator Shownieuws), Korthom (presentator Zapp), Jasper DeMollin (YouTuber Fomoshow) en Xelly Cabau (Make Up Artist) werden gekleed. Ook Vivienne van den Assem (presentator RTL Boulevard), Jiami Jongejan (YouTuber) en Tobias Camman (YouTuber) werden voorzien van prachtige looks dankzij onze Allround Styling studenten. In maar liefst twee uitzendingen van RTL Boulevard droeg Vivienne de outfits die student Ivy voor haar creëerde. Bekijk hier een aantal beelden:

Over de module TV & Celebrity styling

Voor de module TV & Celebrity styling gaan onze studenten op zoek naar een BN’er om te stylen voor eén van de programma’s waar zij in te zien zijn. Je gaat aan de slag met onderzoek, moodboards, intakegesprekken, personal shoppen en doorpasdagen. Met als eindresultaat looks die deze persoon laat stralen. Je krijgt les van niemand minder dan Bjorn Franke, stylist van onder anderen Buddy Vedder en Timor Steffens.

Droom jij van TV-personalities en celebrities stylen? Schrijf je dan hier in voor de opleiding Allround Styling en leer alle facetten van het stylingvak. 

Other stories
Other stories
Leer jezelf beter kennen tijdens je opleiding

Leer jezelf beter kennen tijdens je opleiding

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal: goede communicatieve, sociale en culturele vaardigheden en samenwerken. In co-creatie met de…
new creatives graduated and ready!

new creatives graduated and ready!

Na een fantastisch schooljaar bij 55 nemen onze studenten hun diploma in ontvangst. Stralende gezichten, trotse familie en vrienden, een…
Wat ga jij doen na de zomer?

Wat ga jij doen na de zomer?

Misschien ben je net geslaagd, heb je een tussenjaar of ben je je aan het oriënteren op verschillende studies. Of…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.