Skip to content
Een carrière in fashion en media begint met een kwalitatieve opleiding en het bouwen van een goed netwerk
Een carrière in fashion en media begint met een kwalitatieve opleiding en het bouwen van een goed netwerk
branding-business-opleiding-studio-content-creatie

Behoefte aan
creatief talent

Behoefte aan
creatief talent

De fashion en media industrie groeit hard en heeft voortdurend behoefte aan jong creatief talent. Van modereportages in magazines en het aankleden van bekende Nederlanders heeft het vak styling zich uitgebreid tot bijna elk beeld dat in de media voorbij komt. Van commercials, reclamefotografie, evenementen, influencers op instagram en youtube tot e-commerce bedrijven, geen professioneel beeld komt meer tot stand zonder creatievelingen met een oog voor stijl en branding.

Our
mission

Our
mission

Het is ons doel een nieuwe generatie allround creatives op te leiden die meteen aan de slag kunnen in de fashion, media en andere creatieve industrieën. Samen met experts uit het vak hebben wij een innovatieve lesmethode ontwikkeld die volledig afgestemd is op de eisen en behoeften van de markt. Praktijkgericht, aandacht voor persoonlijke groei en onderwijs door cool creatives zijn voor ons wezenlijke onderdelen in de voorbereiding op een succesvolle carrière in de fashion en media.

Diploma
55 CREATIVE BUSINESS
SCHOOL

Diploma
55 CREATIVE BUSINESS
SCHOOL

Na het behalen van je diploma ben je in staat voor merken, bedrijven en personalities van A tot Z sterke merken  neer te zetten. Van trendonderzoek en conceptontwikkeling, tot creatie en implementatie; you’ve got it all! Met een diploma of certificaat van de 55 Creative Business School heb je dan ook een voorsprong op de arbeidsmarkt.

Learn
from the best

Learn
from the best

Geen enkel ander opleidingsinstituut biedt zo’n rijk aanbod gastdocenten als 55 Creative Business School. Studenten krijgen les van o.a. Yeliz Çiçek, Robbert Rodenburg, Manon Meijers, Humberto Tan, Martien Mellema, Ronald van der Kemp, Thomas van der Vlugt, David Laport en Patty Zomer maar ook influencers zoals Lonneke Nooteboom en Stephanie Broek en nog veel meer.

A network
of opportunity

A network
of opportunity

55 Creative Business School biedt een netwerk voor het leven. Door onze bekende gastdocenten uit de fashion en media industrie leer jij niet alleen de vooraanstaande namen uit het vak kennen, maar maken deze professionals ook kennis met jouw talent. Je krijgt de kans om buiten schooltijden te helpen bij events, shoots en kan stages lopen bij onze partners. Hierdoor krijg je de kans al tijdens je opleiding aan je eigen netwerk te bouwen.

Aan de slag

Aan de slag

De afgestudeerde stylisten & creatives zijn zeer gewild en breed inzetbaar op de arbeidsmarkt. Circa 90% van onze afgestudeerden is werkzaam in de fashionbranche op diverse functies bij bedrijven als Linda Meiden, &C, Bijenkorf, Zalando, Scotch & Soda, Goede Tijden Slechte Tijden en bij diverse tv-productie bedrijven als assistent van bekende stylisten en influencers.

Masterclass-Lonneke-Nooteboom-55creativebusinessschool-1

Kies voor
kwaliteit

Kies voor
kwaliteit

55 Creative Business School is een CRKBO geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Onze onderwijsinstelling voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW. 

55 Creative Business School is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Toezicht en Opleiding (NRTO). NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die je 
hier kunt vinden.

Onze studenten beoordeelden ons afgelopen jaar met een gemiddelde van 9,1.

SSBD-Style-school-bydanie-NRTO
SSBD-Style-school-bydanie-CRKBO

Our partners

Our partners

You

You

Bekijk dan nu onze opleidingen en cursussen via onderstaande button of neem contact met ons op!

55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.