Skip to content

Bezoek PR Agency Iconic Studios

Bezoek PR Agency Iconic Studios

Als Fashion Stylist ben je altijd druk in de weer met het shoppen van kleding, het samenstellen van setjes en shootdagen. Maar hoe komt een stylist nou steeds aan al die kleding?

Dit lenen ze bij PR-bureau’s. Daarom vinden wij het van essentieel belang dat onze studenten van de jaaropleiding Allround Mode Styling een kijkje nemen in de keuken van een PR-bureau. Deze keer  bezochten de Style School girls samen met topstylist en educator Pascal-Joël Weber PR-bureau Iconic Studios in Amsterdam. Iconic Studios vertegenwoordigt verschillende mode- en lifestyle merken, zoals ALIX the label, Colourful Rebel, Le Cafe Noir Studios en Won Hundred. Naast mode- en lifestyle merken verzorgt Iconic Studios ook de PR voor grote namen in de muziek en hospitality branche.

Het warme ontvangst bij Iconic Studios bezorgde onze studenten een goed gevoel. Na de presentatie en rondleiding werd er een boel duidelijk voor onze Stylisten in spe. Hier MOET je dus wezen voor het lenen van kleding van je shoots! Voor onze studenten zijn dit soort werkbezoekjes de ultieme kans om contact te leggen met het werkveld en te netwerken. Voor iedere beginnende stylist is het ontzettend belangrijk dat je goede connecties hebt met een PR-bureau. Dit bezoek legt hiervoor een goede basis!

Other stories
Other stories
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

De wereld vraagt steeds meer om duurzaamheid. Welke rol kan de mode-industrie hierin spelen? Master of sustainable fashion Ronald van…
Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Yeliz Cicek over het werken bij een mode magazine

Learn from the best! Vorige week stond Yeliz Çiçek, hoofdredacteur van Linda Meiden voor de klas om onze Allround Styling studenten alles…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.