Skip to content
Cursus fashion en media styling

Ben jij het nieuwe fashion styling talent?

Ben jij het nieuwe fashion styling talent?

Droom jij van een baan in fashion & media? Kan je niet wachten om voor toonaangevende magazines en merken te werken? En word je enthousiast van styling? Dan is de cursus Fashion & Media Styling echt iets voor jou.

Het starten met een succesvolle loopbaan als Fashion & Media Stylist begint bij 55 Creative Business School. In deze kortdurende cursus leer je binnen 13 weken alle fijne kneepjes uit het vak. Je krijgt les van stylisten die werken voor nationale en internationale bladen en merken. Ook ga je aan de slag voor echte opdrachtgevers en bouw je je portfolio op tijdens de cursus.

Bij 55 Creative Business School willen we jou de realiteit van je toekomstige werkplek laten ervaren. Daarom leer je thema’s als editorial styling, commerciële styling en still life styling door middel van praktijkgerichte opdrachten. We organiseren meerdere fotoshoots met een compleet team. Van professionele fotografen tot visagisten en modellen. Ook volg je inspirerende masterclasses met onder andere Yeliz Cicek en Martien Mellema en neem je een kijkje achter de schermen bij een PR-bureau.

Na het volgen van de cursus Fashion & Media Styling ben je in staat om zelfstandig modeproducties, campagnes en e-commerce beelden te ontwerpen, produceren en stylen. Ook worden onze cursisten na de cursus nog vaak gevraagd om te assisteren bij stylingopdrachten door onze docenten en partners. Door de praktijkervaring tijdens de lessen en de educatie van professionals, ben jij direct klaar om aan de slag te gaan in de arbeidsmarkt.

Klinkt dit als jouw droombaan? Schrijf je dan hier in voor de cursus Fashion & Media Styling of meld je hier aan voor de open dag. 

Aan deze cursus worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Affiniteit met mode is gewenst. De cursus wordt afgesloten met een eindopdracht en een portfoliopresentatie. Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een officieel instellingscertificaat van deelname. Voor het behalen van je certificaat moet je minimaal 80% van de lessen gevolgd hebben. Ook moet je de opdrachten naar behoren te hebben uitgevoerd.

Deelnemen aan onze opleidingen en cursussen is mogelijk vanaf 17 jaar. Ben je op het moment van inschrijving jonger dan 18 jaar, dan vragen we om toestemming van je ouder, voogd of wettelijk vertegenwoordiger.

cursus fashion en media styling
masterclass yeliz cicek
fashion en media styling cursus fotoshoot
Other stories
Other stories
Heb jij al een social brandbook?

Heb jij al een social brandbook?

Wil jij een sterk merk bouwen op social media? En je onderscheiden van je concurrenten? Social media branding is een…
5 tips to kickstart your design skills

5 tips to kickstart your design skills

Logo’s, magazines, posters, productverpakkingen, tijdschriften en advertenties, we zien grafisch ontwerp elke dag en overal om ons heen. Het is…
Where the jobs are: graphic design

Where the jobs are: graphic design

Met een basisopleiding graphic design heb je veel carrièremogelijkheden. Als je er even over nadenkt, is bijna elk door mensen…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.