Skip to content

Behind the scenes: PR shoot

Behind the scenes: PR shoot

In 15 minuten kleding shoppen, die je tijdens een shoot wilt gebruiken. Hurry hurry! De Allround Styling girls gingen de uitdaging aan en slaagden met vlag en wimpel. Hoe? Dat lees je volgende week. Vandaag nemen we je mee behind the scenes en zie je hoe het er tijdens een shoot backstage aan toe gaat.

De shoot werd georganiseerd bij Spice PR, waar onze studenten omringd werden door de mooiste merken en kleding. Daarnaast werkten ze samen met professioneel fotograaf Martijn Senders, make-up en hair expert Christel Man (Angelique Hoorn Management) en was topstylist Famke Mesman aanwezig om de studenten te begeleiden en supporten.

Student Marissa over haar ervaring tijdens de Spice PR shoot:

“De fotoshoot was erg leuk en leerzaam. Ik kwam tegen 5 uur aan op de locatie van de shoot. Om half 6 was er een presentatie over wat een PR-Bureau doet en werd er uitgelegd wat wel en niet gebruikt mocht worden voor de shoot. Na de uitleg mochten er sets worden samengesteld. Ik ben gewoon langs de kledingrekken gaan lopen en heb alles gepakt waarvan ik dacht dat het bij het thema “70 glam” past. Van alles wat er verzameld is, heb ik samen met mijn groepje 2 sets gemaakt. Met de gekozen set hebben wij het model aangekleed. Het concept is besproken met de fotograaf en deze was erg enthousiast. Na het bespreken van het concept zijn er foto’s geschoten met een heel mooi eindresultaat. Zelf ben ik er heel erg trots op.”

Other stories
Other stories
Results: editorial shoot Fashion & Media Styling

Results: editorial shoot Fashion & Media Styling

Bij de cursus Fashion & Media Styling gaan de cursisten beelden stylen voor High End Fashion Magazines en doen ze…
Work with David Laport @ Fashion Week

Work with David Laport @ Fashion Week

Als student met een passie voor mode, heb je vast wel eens gedroomd om backstage te werken bij Fashion Week.…
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.