Skip to content

YES! JE BENT ER BIJNA..

YES! JE bent er bijna

Je inschrijving is nog niet afgerond. Doorloop de twee onderstaande stappen om je inschrijving af te ronden en je plek definitief te reserveren.

Stap 1

Plan je toelatingsgesprek
Aan deze opleiding worden specifieke vooropleidingseisen gesteld. Aangezien je aangegeven hebt dat je opleidingsniveau MBO 3 of lager hebt, nodigen we je uit voor een online toelatingsgesprek. Plan via onderstaande button je online gesprek in:

Stap 2

Check je e-mail en onderteken de opleidingsovereenkomst
Op het door jou opgegeven e-mailadres ontvang je een e-mail met een link naar de opleidingsovereenkomst. Om je inschrijving te voltooien dien je de opleidingsovereenkomst voor akkoord te ondertekenen. Na ondertekening ontvang je de getekende overeenkomst automatisch als pdf in je mailbox. Mocht je geen e-mail met link naar de opleidingsovereenkomst hebben ontvangen, controleer dan voor de zekerheid je spambox of neem contact op met  administratie@55creativebusinessschool.nl.

Na ondertekening van de opleidingsovereenkomst ontvang je per e-mail een bevestiging van inschrijving. 

See you soon!
Team 55 Creative Business School

55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.