Skip to content

Backstage locatie shoot

Backstage locatie shoot

Een geweldig team van grote namen uit de mode-industrie stond vorige week klaar op locatie voor onze Allround Mode Styling studenten. De geitenboerderij in het Amsterdamse Bos was the place to be voor het team. Ondanks het

stormachtige weer wisten de Allround Mode Styling studenten een toffe serie met elkaar neer te zetten. Je zag de backstage beelden waarschijnlijk al voorbij komen op ons Instagram. Het was de kunst om een fashionable beeld te creëeren, ondanks de grote beestenboel.  Voor de stylisten to be was het een ware uitdaging om ervoor te zorgen dat de kleding én goed bleef zitten én schoon bleef.

Onder leiding van educator en topstylist Pascal-Joël Weber waren de studenten de daadwerkelijke stylisten op set. Zij bepaalden de setting, de kleding en de pose van het model. Visagiste Christel Man en assistente Floor Bergshoeff verzorgden de prachtige make-up en Martijn Senders maakten stijlvolle en magazine-waardige foto’s. Volgende week showen we je de eindresultaten. Don’t miss a thing!

Ben je nieuwsgierig geworden? Hier alvast een voorproefje met de backstage beelden >

Other stories
Other stories
Work with David Laport @ Fashion Week

Work with David Laport @ Fashion Week

Als student met een passie voor mode, heb je vast wel eens gedroomd om backstage te werken bij Fashion Week.…
Vrijwerk shoot van Eva

Vrijwerk shoot van Eva

Tijdens de jaaropleiding Allround Styling krijgen de studenten als laatste opdracht om hun eigen shoot van A tot Z te…
Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

De wereld vraagt steeds meer om duurzaamheid. Welke rol kan de mode-industrie hierin spelen? Master of sustainable fashion Ronald van…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.