Skip to content

Backstage at Amsterdam Fashion Week

Backstage at Amsterdam Fashion Week

Vorige week was Amsterdam Fashion Week the place to be en waanden onze stylistes zich dagen in fashion heaven. Maar liefst 35, door ons opgeleide stylistes, werkten backstage mee om de modellen te voorzien van de tofste looks. Herkenbaar aan hun tee’s met de tekst ‘Crew Style School ByDanie’ (van het merk Goodvolk) waren de styling girls achter de schermen aanwezig bij de shows van Karim Adduchi, Monique Collignon, Spijkers & Spijkers, Tony Cohen, Given, Maria Tailor en de final show van de Elite Model Look. Voor dit laatste spektakel verzorgden Danie Bles en haar team de overall styling.

We zijn trots dat de styling angels namens de Style School aanwezig waren bij AFW en hun fashion steentje mochten bijdragen als kleedster backstage. Een hele ervaring. Van het doorpassen van designerkleding tot de finishing touch van de modellen vlak voordat ze de catwalk op gingen. It’s a wrap!

Other stories
Other stories
Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

Master Of Sustainable Fashion: Ronald van der Kemp

De wereld vraagt steeds meer om duurzaamheid. Welke rol kan de mode-industrie hierin spelen? Master of sustainable fashion Ronald van…
Met H&M de studio in!

Met H&M de studio in!

Let’s shoot! Na conceptontwikkeling, moodboards en de styling challenge is het nu tijd voor het echte werk, de eerste fotoshoot…
Yearbook challenge - think pink

Yearbook challenge - think pink

Na weken vol conceptontwikkeling en moodboards gingen de studenten in de laatste les een stapje verder op weg naar de…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.