Skip to content

8 keer waarom Personal Styling amazing is

8 keer waarom Personal Styling amazing is

Is mode helemaal jouw ding en ben je goed in het samenstellen van amazing outfits? Wil je meer leren over de ins en outs van de stylingwereld en wil je aan de slag als style coach, dan is de cursus Personal Styling van 55 Creative Business School iets voor jou. Lees hier meer over what you’ll learn, wat je nodig hebt én waar de carriere mogelijkheden liggen!

8 x what you’ll learn

  1. UPGRADE YOUR STYLE door les van mensen uit het stylingvak
  2. THE POWER OF STYLING: kleuren, vormen, texturen en trends
  3. De formule achter ‘HOW TO DRESS’: wat draag je wanneer, waarom en hoe
  4. STYLE HEAD-TO-TOE > Hoe combineer je een volledige look? Outfit, schoenen, tassen en accessoires
  5. SHOP YOUR WARDROBE: leer optimaal gebruik maken van je garderobe en minder kopen
  6. GET INSPIRED door eindeloze trends, tips en tricks
  7. BECOME A STYLE COACH met goed onderbouwd styling advies
  8. 55 IS FUN, klassikaal leren en learn by doing brengt je verder!

Deze styling cursus biedt je een unieke kans om een fulltime of parttime carrière te ontwikkelen als professioneel freelance stylist of om fulltime werk te zoeken in alle sectoren waar stylisten op dit moment nodig zijn.

Je krijgt les van professionals uit de branche die momenteel als stylist werken en een bewezen staat van dienst hebben. Zij leren je alles wat je moet weten om te beginnen met het opbouwen van je stylingcarrière.

Have you got what it takes?

Er zijn verder geen regels om een succesvol stylist te worden. Je hebt dan ook geen vooropleiding of geen speciale vaardigheden nodig. Elke professionele stylist was ooit een complete beginner. Succes is vooral een kwestie van een gezonde dosis ambitie, enthousiasme en zin om jezelf te ontwikkelen!

Where the jobs are

Er is niet alleen behoefte aan styling bij magazines, modebedrijven en reclamebureaus. Ook televisie- en filmproductiemaatschappijen, grote corporates en particulieren hebben behoefte aan professioneel stylingadvies. Je zult ontdekken dat er veel vraag is naar professioneel styling advies. CEO’s, presentatoren, opkomende influencers en artiesten zijn allemaal op zoek naar de juiste uitstraling en imago.

Naast fulltime werk biedt dit vakgebied ook kansen voor een lucratief freelance bestaan. Je eigen style coachingspraktijk bijvoorbeeld! Je gaat leren dat professionele styling een vak is dat veel verder gaat dan het creëren van een imago. Tegen de tijd dat je deze cursus hebt afgerond, heb je een grondige kennis van alle aspecten van professionele persoonlijke styling – van het identificeren van de behoeften van je klanten en het ontwikkelen van je creatieve ideeën tot de belangrijke zakelijke kant van het opzetten van je eigen styling adviespraktijk.

So… is this something you want? Be quick! De cursus start woensdag 6 maart! 💙⁠

Praktijkdag 55 Creative Business School - Van Dijk - Personal Styling
55 creative business school - manon meijers - masterclass the style shrink 1a2
Other stories
Other stories
5 tips to kickstart your design skills

5 tips to kickstart your design skills

Logo’s, magazines, posters, productverpakkingen, tijdschriften en advertenties, we zien grafisch ontwerp elke dag en overal om ons heen. Het is…
Where the jobs are: graphic design

Where the jobs are: graphic design

Met een basisopleiding graphic design heb je veel carrièremogelijkheden. Als je er even over nadenkt, is bijna elk door mensen…
Heb jij al een social brandbook?

Heb jij al een social brandbook?

Wil jij een sterk merk bouwen op social media? En je onderscheiden van je concurrenten? Social media branding is een…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.