Skip to content

3 juli mogelijk laatste kans op STAP

3 juli mogelijk laatste kans op STAP

Het kabinet wil de STAP-regeling per 1 januari 2024 stoppen en onderzoekt om vanaf september alleen nog meerjarig en overheidserkend aanbod beschikbaar te maken met de STAP-regeling. Op maandag 3 juli is eerst nog het ‘gewone’ volgende STAP-aanvraagmoment.  Je kunt dan €1.000 subsidie aanvragen voor een opleiding of cursus die start op 31 juli 2023 en uiterlijk op 1 maart 2024. 

De kans is groot dat 3 juli de laatste keer is dat je met €1.000 STAP-subsidie een opleiding of cursus kunt volgen waarbij je uit een breed opleidingsaanbod kunt kiezen. Heb je dit jaar nog geen STAP toegekend gekregen én wil je creatief aan de slag? Kom dan snel in actie en benut deze mogelijk laatste kans voor een STAP-subsidie!

Zet maandag 3 juli 09:30 uur alvast in je agenda..
Om 10:00 uur gaat het digitale aanvraagloket open. Wij adviseren je minimaal aan half uur van te voren in te loggen en alle gevraagde documenten (zoals een STAP-aanmeldbewijs!) bij de hand te hebben. 

..en schrijf je ondertussen in voor een opleiding of cursus bij 55 Creative Business School.
Hieronder vind je voor welke opleidingen en cursussen van 55 Creative Business School je het STAP-budget op 3 juli kunt gebruiken. Na je inschrijving en het voldoen van het inschrijfgeld ontvang je het STAP-aanmeldbewijs dat je nodig hebt voor je STAP-aanvraag bij UWV op 3 juli.  

Voor deze opleidingen die starten in september 2023 kun je nu STAP aanvragen:
– Tweejarige opleiding Creative Business 
– Jaaropleiding Allround Styling
– Jaaropleiding Branding & Business

PS: Wil je nog in september 2023 van start met een van deze opleidingen? Neem dan snel telefonisch contact op met een van onze opleidingsadviseurs. We hebben nog een paar plekken over. Daarna plaatsen we je op een wachtlijst (op volgorde van inschrijving).

Voor welke cursussen in 2023 kun je nu STAP aanvragen?
– Avondopleiding Mode & Media (start oktober en november)
– Cursus Personal Styling (start oktober)
– Cursus Fashion & Media Styling (oktober vol, november nog plekken)
– Cursus Grafische Vormgeving (start november)
– Cursus Social Media Branding (start november)
– Cursus Website Design & Development (start oktober)

Blijf up-to-date met een opleiding/cursus bij 55!
Bij 55 Creative Business School verbinden we het onderwijs met de realiteit van het werkveld. Hierdoor bieden wij de meest actuele, beroepsgerichte opleidingen en cursussen. Je bouwt ondertussen aan je eigen netwerk en ontwikkelt een sterk portfolio.

Heb je vragen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de STAP-regeling, aarzel niet ons te bellen (035-2033255) of mailen (hello@55creativebusinessschool.nl).

See ya!
Team 55

 

Other stories
Other stories
Wat kun je doen met Allround Fashion Styling?

Wat kun je doen met Allround Fashion Styling?

Omdat we regelmatig de vraag van ouders krijgen wat je allemaal na de opleiding kunt doen als Allround Fashion Stylist,…
Help, hoe overtuig ik mijn ouders?

Help, hoe overtuig ik mijn ouders?

Ok, ik ben overtuigd om een opleiding te doen bij 55, nu m’n ouders nog ;). Wij helpen je graag…
Introducing new video educator Daan

Introducing new video educator Daan

Alaia, Goldbergh, Bijenkorf, Hunkemöller, Harpers Bazaar en VOGUE, om er maar een paar uit zijn portfolio te noemen. De Amsterdamse…
55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.